Oslo og The Dogs @ John Dee

I helgen dro jeg, Line og Ragnhild til Oslo for å være der fra fredag til søndag, og i sittende stund har jeg sånn ca. nettopp kommet tilbake til skolen fra en veldig fin helg der! Vi dro i hovedsak fordi vi skulle på konsert med The Dogs og For the love of Ivy på lørdag. Siden vi kom hjem til Line ganske seint på fredag ble det til at vi kjøpte sushi og drakk litt øl på fredagskvelden før jeg sluknet ganske fort siden jeg var helt skutt etter uka. På lørdag dro vi ned til byen bare for å titte litt, og jeg måtte selvfølgelig innom både Mac, Victorias Secret og KICKS på Oslo City for å se på sminke og body mists. Jeg er utrolig glad i sminke spesielt og det går vel ikke en eneste dag uten at jeg sjekker om det har kommet noen nyheter fra forskjellige sminkemerker. Lommeboka strakk ikke til når det kom til sminke i det hele tatt, men det er så utrolig mye fint jeg virkelig ønsker meg og som jeg håper på å få tak i i fremtiden, og spesielt forelsket er jeg i Urban Decay sine øyenskyggepaletter, og Mac sine leppestifter, så man kan vel si jeg siklet til de grader når jeg så disse på Mac og KICKS på lørdagen. Jeg endte til slutt opp med en topp fra H&M som var på salg, og ikke noe sminke eller noen andre skjønnhetsprodukter, haha.

På kvelden på lørdag starta vi med å drikke litt før vi tok veien til Oslo sentrum og John Dee for å se The Dogs og For the love of Ivy! Jeg tror jeg aldri har hatt en lignende konsertopplevelse før, både oppvarmingsbandet og The Dogs leverte fra start til slutt og det var så utrolig gøy! Synd tiden gikk altfor fort selv om de spilte i 1 1/2 time, men det tyder bare på at jeg hadde det utrolig artig! Kristoffer Schau er en helt fantastisk person, han er så utrolig flink på det han gjør og han gir virkelig ALT! Utrolig artig å kunne oppleve det fantastiske bandet med gode venninner, hoho!

Bildene under er tatt med Iphone siden jeg ikke tok med meg speilrefleksen nedover, altfor mye å bære på og ville ikke ta med det ned til byen eller til konserten. Er vel heller ikke lov å ta med speilrefleks inn på konsertlokaler uansett.
For the love of Ivy!


Synes det var sjukt artig og spesielt at trommisen sto der med en maske og bare i boxeren, det var et utrolig bra sceneshow de gjorde og jeg synes de var utrolig bra til tross for at det var veldig, veldig spesielt! Utrolig dyktige musikere! 


Ragnhild og rumpa til vokalisten i For the love of Ivy! Sååååå blid!


Så var det tid for The Dogs, og jeg la merke til at 99% av bildene mine besto av Kristoffer Schau, og jeg tror nok grunnen er fordi jeg absolutt digger han. Selvfølgelig er resten av bandet helt fantastiske, men det er noe med Schau altså, hoho!


Åjada, jeg fikk tatt på Kristoffer Schau et x antall ganger, og det er jeg svært fornøyd med!
Et liiite bilde til slutt av meg, Line og Ragnhild og den flotte photobomberen bak hodet til Ragnhild, haha! Koselig at han ville "smile" med oss på bildet, altså.

Hadde alt i alt en veldig fin helg, og en veldig fin start på praksisukene som står fremfor meg nå, skal nemlig jobbe som fotograf på Ungdoms OL på Lillehammer de to neste ukene, noe som blir veldig spennende! Kjente at jeg trengte en positiv start på en helt sikkert fantastisk praksisperiode som også kommer til å bli stappa med mange oppdrag, lange, bra og selvfølgelig tunge dager. På toget tilbake til Moelv i dag var jeg helt skutt, og har slitt litt med forkjølelse den siste tiden så jeg frøs veldig mye, så håper på å ikke dra på meg mer forkjølelse igjen, hadde passa utrolig dårlig med tanke på at jeg for det meste kommer til å være ute i det kalde været de neste to ukene.

Legg igjen en kommentar

Guro Øvergård

Guro, 19, Trysil/Moelv

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • Fotografering
 • Konserter
 • Om meg
 • Arkiv

 • Februar 2016
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits