Kanskje på tide å fortelle litt om seg sjæl


Kom på at jeg enda ikke har skrevet noe om meg selv og hvem jeg er på denne bloggen, så det er vel kanskje på tide?

Jeg heter Guro, er 19 år og er født og oppvokst i Trysil, men for tiden så bor jeg i Moelv og går på folkehøgskole her og studerer fotografi. I hovedsak tenkte jeg at denne bloggen kommer til å være et sted hvor jeg poster bildene jeg har tatt/tar i løpet av dette skoleåret. Jeg har blogget en hel masse før, men har hatt et stort opphold med bloggingen siden 2013, men jeg kan vel så smått si at jeg er back on track. 

For det meste kommer denne bloggen til å handle om fotografi, hverdagen min, musikk, spill, konserter, sminke og skjønnhet og alt som faller meg inn. Jeg har ikke satt opp noe fast skjema på når det kommer ut innlegg, for jeg har ikke tenkt til å presse meg selv til å være en aktiv blogger, men det er så absolutt artig å få satt igang en blogg igjen og vise spesielt hva jeg gjør på folkehøgskolen, som mesteparten inneholder det å studere fotografi. Synes det var en god idé å starte opp et sted hvor jeg kan legge ut bilder, siden jeg ikke har noe spesielt sted hvor jeg gjør det fra før av. Siden jeg går inn i en periode på to uker med praksis på Ungdoms OL som arrangeres på Lillehammer hvor jeg skal være fotograf, tenkte jeg at det kunne være greit å poste litt innlegg om opplevelsen jeg får der også.

Jeg har alltid hatt stor interesse for fotografi, hår, sminke, skjønnhet og hest. Det er vel det jeg brenner aller mest for, og bloggen kommer til å inneholde mest saker og ting innenfor dette området. I Januar 2017 flytter jeg til Oslo for å gå Adam og Eva frisørskole, så får vi se om bloggen enda er aktiv da jeg flytter dit og begynner på skole i byen. 

Fnaust

Så vakker du er!! Elsker sminken og tatoveringen!

Guro

Fnaust: Tuuusen takk! :D:D

Legg igjen en kommentar

Guro Øvergård

Guro, 19, Trysil/Moelv

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • Fotografering
 • Konserter
 • Om meg
 • Arkiv

 • Februar 2016
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits