Første dag på Lillehammer: Check!

Dro inn til Lillehammer i dag og dekket mine første arrangementer på Ungdoms OL, og det var en utrolig fin start! På planen sto det at jeg skulle dekke hele fire(!!) konserter, og det var Josef Bamba, Brother Savannah, The Main Level og Morgan Sulele og Innertier. Morgan Sulele og Innertier er ikke akkurat innenfor den sjangeren jeg til daglig hører på, men fy, det var virkelig morsomt å kunne få oppleve disse konsertene og å få kunne ha på seg pressebånd og løpe rundt å ta bilder som jeg ville!

Alle artistene jeg dekket i dag leverte utrolig bra, og jeg er så blid over å kunne få dekket noen av Norges godt kjente artister som er Morgan Sulele og Innertier. The Main Level var vel det aller største for de fleste, jeg har aldri hørt om de men de er en haug med super flinke gutter som sjarmerte omtrent alle i senk. Brother Savannah derimot består av to brødre som hadde med seg en slektning og en venn på bass og trommer, og de leverte en utrolig bra konsert, og folkens, hjelp de med å følge de på Facebook og hør på musikken deres! Utrolig unikt og super bra, og jeg ble veldig imponert over musikken deres og deres prestasjon. Løp og sjekk ut! Josef Bamba holdt en liten DJ konsert i Iglooen i parken i Lillehammer, og jeg synes det han gjorde også var utrolig bra og unikt. Det at det også ble holdt inne i en Igloo var veldig spesielt og en artig opplevelse for min del, aldri vært med på noe lignende før.

Etter jeg kom hjem ifra Lillehammer i dag har jeg egentlig bare sittet og redigert bildene jeg har tatt og levert dem inn og spilt litt Skyrim. I morgen starter jeg ikke på jobb før klokken 16 og skal jobbe litt utover kveldingen. Jeg gjør ikke noe annet enn å smile fra øre til øre om dagen, er utrolig gøy å kunne oppleve Ungdoms OL og kunne dekke det som fotograf og alt Ungdoms OL inneholder generelt!
Josef Bamba
Brother Savannah


Innertier og Morgan Sulele


The Main Level

Neste gang jeg skal dekke en konsert skal jeg helt klart prøve å komme meg inn helt foran gjerdet for å kunne ta flere close-up bilder, tenkte ikke på det i det hele tatt før venninna mi kom ut derifra i dag og hadde fått noen utrolig gode bilder! Vi var tre fotografer som skulle spre oss over hele lokalet så jeg prøvde å få frem så mange vinkler som mulig fra der publikum sto, men som jeg sa over skal jeg helt klart prøve meg på hvordan det er å ta bilder innenfor gjerdet foran om jeg skal dekke noen lignende arrangementer senere i uka.

Nå er klokka veldig mye så jeg tenker jeg skal finne senga fort som fy og lade opp til en ny dag i morgen.

Linnea Snow

Kjenner jeg blir så misunnelig når jeg leser at du kan gå foran gjerdet ved scena. Det er jo så utrolig gøy å ta live bilder! I tillegg får du ta med deg speilrefleks og ikke bare et kompaktkamera D: Du har tatt utrolig fine bilder, til tross for at du ikke kom så langt frem som du ville :D

Guro

Linnea Snow: Ja det er sjukt artig at jeg har muligheten til det, og jeg har fått mye mer sansen for live bilder etter jeg begynte som frivillig på OL! Det er utrolig gøy! :D Og tuuusen takk, utrolig koselig kommentar! :D

Legg igjen en kommentar

Guro Øvergård

Guro, 19, Trysil/Moelv

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • Anbefalinger
 • Blogg
 • Fotografering
 • Konserter
 • Om meg
 • Ønsker
 • Arkiv

 • Februar 2016
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits