Jobb, jobb, atter jobb og tatoverings idéer

Halloisen! Har vært litt fraværende de siste dagene. På lørdag da jeg kom hjem igjen var jeg ute med venninne mine her i Trysil, og på søndag slappet jeg bare av siden jeg var utpå til ganske sent på natta. På mandag begynte jeg å jobbe, og jeg har jobbet i dag, også skal jeg jobbe i morgen før jeg har fri frem til lørdag. Siden jeg har liggi med influensa i noen dager forrige uke kjenner jeg at det var litt uvant å hoppe ut i jobbing igjen, men også veldig godt siden jeg har blitt frisk nok til å faktisk gjøre noe! Synes også det er så god følelse å jobbe, man får så god samvittighet når vakta er ferdig og man får jo selvfølglig betalt også - og da er jeg slik at jeg ikke angrer meg om jeg kjøper litt saker og ting siden det er penger jeg har jobba for! Slik er vel omtrent alle antar jeg, så jeg tror nok dere forstår hva jeg mener, høhø.

I morgen kveld skal jeg til ene venninna mi for å ta noen øl og spille brettspill, noe som blir utrolig koselig! Noe jeg savner mest nå som jeg går på folkehøgskole er de koselige stundene jeg har med venninnene mine fra Trysil, siden vi alltid finner på noe sprell og har det alltid utrolig gøy sammen. Og så glad vi er i brettspill så blir det nok utrolig koselig å bare sitte ned i morgen kveld etter jobb for å drive med noe slik med dem. Hurra!

Senere i uka skal jeg få tatt noen vaksiner sidem jeg skal til Thailand på studietur i slutten av mars, og det begynner vel egentlig å bli ganske knapt med tid på å ta de så jeg må virkelig ta meg i skinnet og få tatt de snarest. Jeg har også planer om noen innlegg som skal komme ut i løpet av uka, men om det tar litt tid før det kommer ut så er det nok fordi jeg jobber.

Fant igjen det her bildet av meg og Julia fra oktober tror jeg, hadde det ufattelig gøy med de små objektivene jeg har til telefonen min kan det virke som med tanke på alle bildene som lå i kamerarullen min. Jeg og Julia går på samme folkehøgskole så jeg ser henne omtrentlig hver dag, vi jobber også sammen her i Trysil, så jeg er utrolig glad jeg får sett en av mine aller nærmeste så ofte som jeg gjør! 

De siste dagene har jeg også sanka inn en hel haug med tatoverings idéer, siden jeg har lyst på mer blekk på kroppen så fort som mulig. En ting er at jeg har lyst til å fortsette på høyrearmen min slik at det blir en half-sleeve, men så har jeg også utrolig lyst på en tatovering under puppene, en tatovering på skulderbladet av et av Kittelsens verker og begynne på nedre del av høyrearmen min hvor jeg har føniks tatoveringen min, OG jeg har et ønske om å begynne på en sleeve på venstrearm som for det meste skal inneholde svart-hvitt tradisjonelle tatoveringer. Det er så utrolig mye jeg har lyst på, men lommeboka sier nei akkurat nå. Buhu.


Uæ, det er så mye jeg har lyst på!


"Lysalver fanger Skyggetussen"


"Huldra forsvant"

Jeg har spesielt lyst på å få en av disse to verkene over her av Theodor Kittelsen på skulderbladet mitt tatovert. De er to av mine favoritt kunstverk og jeg hadde blitt så glad om jeg hadde fått foreviget en av dem på kroppen. Er så utrolig glad i nasjonalromantikken og Kittelsens verker. Jeg er veldig usikker på om det er lov å få slike kunstverk tattovert i det hele tatt, men den tid den sorg, høhø. Jeg har sett mange flere som har gjort det, så tror ikke det er helt ulovlig heller...

Linnea Snow

Åh, Kittelsen <3 Jeg elsker virkelig Kittelesen! Jeg kunne studert kunstverkene hans i flere timer om dagen <3

Guro

Linnea Snow: Jeg og! <3 Han har så utrolig mange fine kunstverk, og jeg kunne glodd dem ihjel dagen lang, og det hadde vært så supert å fått et verk av han på kroppen!

Legg igjen en kommentar

Guro Øvergård

Guro, 19, Trysil/Moelv

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • Anbefalinger
 • Blogg
 • Fotografering
 • Inspirasjon
 • Konserter
 • Musikk
 • Om meg
 • Sminke/Skjønnhet etc
 • Ønsker
 • Arkiv

 • Februar 2016
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits