8 ting dere kanskje ikke visste om meg

1. Når jeg var mindre måtte jeg klippe av meg halve håret på grunn av en floke
Jeg hatet langt hår når jeg var liten, for jeg sleit utrolig mye med at jeg fikk floker hele tiden. Det er kanskje ikke så rart siden jeg heller aldri børstet det fordi jeg syntes det var et slit å børste langt hår. Nå derimot elsker jeg langt hår og jeg har det sjæl, og jeg har blitt hakket bedre til å børste meg også slik at jeg ikke går på samme smell.

2. Jeg er utrolig glad i hester
Kommer kanskje ikke som et smell for de som vet hvem jeg er/kjenner meg som leser bloggen, men til dere andre; Jeg har alltid vært utrolig glad i hester og har holdt på med hest av og på i over 12 år. Nå er jeg dessverre i en "av" periode siden jeg går på folkehøgskole og ikke får holdt på med hest da. Jeg har valgfaget ridning på skolen hver mandag men jeg har enda ikke fått kommet i gang med det og funnet et sted hvor jeg kan ri, forhåpentligvis endrer det seg da skolen begynner på igjen etter vinterferien!

3. Jeg blir utrolig stressa av rot og å ha for mange ting
Jeg er dessverre utrolig flink til å kjøpe alt for mye unødvendige ting selv om jeg vet at jeg kommer til å bli stressa og føler meg dårlig av å ha så mye ting rundt meg. Jeg trives best i rom hvor det er et type system, altså, det kan være mye ting men at det ikke flyter over alt og er ryddig. Jeg har derfor bestemt meg for å begynne på min lange reise med å bli minimalist dette året, og jeg har allerede ryddet ut av klesskapene mine her hjemme og på skolen og fått kvittet meg med til sammen 4(!!) store plastsekker som skal leveres til veldedighet, 2 sekker med klær som skal selges og 2 sekker med klær som er ødelagte som skal kastes. Det vil si 8 sekker med klær, og jeg klarer ikke tanken av at jeg eide så mye klær før. Nå har jeg utrolig mye mindre klær, og jeg trives så mye bedre med det, da går det også fort å velge klær du vil ha på deg dag for dag også.

4. Jeg elsker skogen, men jeg er redd for den samtidig
Dette er noe som gjør meg veldig lei meg. Jeg har vokst opp like ved skogen og jeg har alltid elsket hvilken frihet man får av å være ute i skogen for seg selv. Det er helt stille og jeg blir utrolig rolig av det. Dessverre er jeg redd for det som kan være der ute, noe som gjør så jeg trekker meg tilbake fra å gå i skogen alene spesielt. Jeg vet ikke hva jeg er redd for, men jeg synes alltid jeg ser spøkelser og store dyr, og det skremmer meg virkelig. Jeg vet at ved å overkomme dette må jeg møte frykten min, så i sommer skal jeg virkelig få til å gå lange turer i skogen helt alene og trosse hva enn jeg møter! Mest sannsynlig er det ingenting heller, så...

Funnet på Tumblr

5. Jeg er to måneder røykfri i dag!
Jupp, dette er noe jeg er stolt av. Dessverre hadde jeg en veldig hard periode i høst som gjorde så jeg begynte å røyke, men over nyttår bestemte jeg meg for å slutte, og nå er jeg straks to måneder røykfri og føler meg så utrolig mye bedre på mange måter! Jeg sier det bare; om du har det dårlig, ikke finn trøst i tobakk, da vil det uansett gå utover det fysiske, og jeg følte meg ikke noe særlig mye bedre psykisk heller, det ble bedre når jeg røyka, men når jeg ikke gjorde det ble det bare verre, så det vil si at jeg var en svær svamp i fire måneder da jeg røyket. På de månedene jeg har vært uten har jeg mistet min "raspete" stemme som jeg hadde som røyker, og når jeg røyket fikk jeg små rynker i ansiktet som har blitt borte. Det verste var vel at jeg mistet en del kilo fordi jeg heller ville ta meg en røyk istedet for å spise mat, noe som absolutt IKKE er bra. Jeg antar også at halsen min, lungene mine, hjertet mitt og alle andre indre organer er mye mer glad i meg den dag i dag.

Nå snuser jeg, da. Men jeg har langt ifra samme bivirkninger av snus som jeg har av røyk. Det er uansett bedre for helsen din å snuse enn å røyke, selv om mange vil si at det ikke er noe forskjell, noe jeg enkelt kan se og føle at det er selv. Jeg vil uansett anbefale alle der ute å ikke begynne med noen form for tobakk, det er utrolig avhengighetsskapende og det er dyrt ikke minst. 

6. Jeg bruker kun svarte, hvite og grå klær
Helt enkelt fordi jeg trives best i det. Jeg har en del fargerrike klær som jeg synes er fine, men som jeg aldri bruker. Og siden jeg prøver å få en mer minimalistisk livsstil skal jeg kvitte meg med alle plaggene med farge som jeg har.

Funnet på Tumblr

7. Jeg er introvert
Jeg er en person som kan bli sliten av å være rundt mennesker og sosialisere meg en hel dag, og jeg får ikke energi av å være rundt mennesker men av å være for meg selv. Det som er utrolig misforstått med å være en introvert person er at mange oppfatter oss som at vi ikke liker å være rundt mennesker, men det gjør jeg/vi jo selvfølgelig! For å lade opp må jeg alltid være for meg selv derimot, og jeg kan også helt enkelt takke nei til noe sosialt fordi jeg heller vil være alene, og igjen: det er ingenting vondt ment med det, det er bare slik jeg er. Jeg trives utrolig godt i mitt eget selskap, spesielt på steder hvor det er stille og der jeg kan gjøre mine egne ting. Jeg er også sjenert av meg, men mange introverte er heller ikke sjenert slik som meg. Og det er heller ikke derfor jeg er introvert, sjenert er noe jeg har vært hele livet. Når jeg sosialiserer meg kan jeg være en utrolig åpen person og kan snakke i timesvis om alt mulig rart, det er bare noe med det at jeg trenger tid for meg selv oftere enn de som er ekstroverte, og jeg synes det er utrolig deilig å være alene og drive med hva nå enn jeg vil. Rundt nye folk kan det derimot ta litt tid før jeg åpner meg, men sånn er det bare.

Funnet på Google

 8. Den eneste politiske saken jeg brenner ordentlig mye for er rovdyrpolitikken.
Helt enkelt fordi vi trenger en ny rovdyrpolitikk som ikke skal gå så hardt utover bønder og mennesker som bor på bygda sine liv, slik den gjør i dag. Jeg kan skrive linje på linje om min mening rundt dette temaet, men jeg tror jeg stopper der, hvis ikke kan det bli altfor langt. Merk at jeg er engasjert i mange andre politiske saker, men dette er virkelig den jeg brenner SKIKKELIG for, siden jeg er ifra Trysil hvor vi har et stort problem kan man vel kalle det med rovdyr og rovdyrpolitikken vi har i dag. 

Haha, jeg synes det var skikkelig vanskelig å komme opp med alle punktene, så det er nok ikke alle som er like interessante. Det ble da noen! 

Idéen om dette innlegget fikk jeg forresten etter jeg så >Linnea< poste sitt innlegg om ting folk kanskje ikke vet om henne. Løp og sjekk ut bloggen hennes om dere ikke allerede leser den!

Legg igjen en kommentar

Guro Øvergård

Guro, 19, Trysil/Moelv

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • Anbefalinger
 • Blogg
 • Fotografering
 • Innkjøp
 • Inspirasjon
 • Konserter
 • Musikk
 • Om meg
 • Sminke/Skjønnhet etc
 • Ønsker
 • Arkiv

 • Februar 2016
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits