Anbefaling: MAC fix plus

Det er mange produkter som jeg anser som min "holy grail", men et virkelig must have i min sminkeveske er MAC fix plus, fordi den kan bli brukt til så utrolig mye. Den kan brukes til en primer før man legger foundation for å få en ekstra glød i huden og den fukter veldig bra. For meg med tørr til normal kombinasjonshud hjelper den meg virkelig til å holde de partiene i ansiktet mitt som er tørt fuktig. Jeg liker også veldig godt å bruke den etter jeg har lagt all sminken min for å fukte huden enda engang, og den er veldig god til å få sminken til å "smelte" sammen, slik så det ikke blir noen harde konturer i ansiktet. Og den gjør også så huden min gløder fint uten at jeg ser oljete ut. Jeg har også alltid med meg denne når jeg vet jeg skal være ute og rundt om gjennom dagen, for jeg kan fort føle meg tørr og ekkel i ansiktet når jeg bruker det meste av base produkter. Jeg tar noen sprayer av fix plusen for å freshe opp og for å hydrere huden min, og den funker absolutt helt perfekt til det og fuktigheten varer en veldig god stund! 


Den kommer i en stor flaske med et lokk som kan skrus på plass slik så at den ikke lekker om du har den i vesken etc. Veldig kjekt så man ikke mister noe produkt!

Noe jeg absolutt digger med dette produktet er at den kan brukes til omtrentlig alt! Jeg liker å spraye den på foundationkosten min før jeg tar på foundation for at jeg kan bruke så lite foundation som mulig siden den hjelper med å gni ut produktet mye lettere, noe som også hjelper meg med å ikke bruke opp foundationen min for fort eller at jeg ser kakete ut etter alt for mye bruk av foundation på huden min. Om man liker å sette concealer og foundation med pudder hjelper også dette produktet med å smelte sammen pudderet til foundationen så man ikke ser pudrete ut.

I hovedsak skal jeg vise en annen spesiell teknikk man kan bruke med dette produktet som jeg nesten alltid gjør når jeg bruker øyenskygge. Produktet kan også nemlig brukes til å gjøre øyenskyggene mer metalliske og pigmenterte, og den funker også utrolig bra på løse pigmenter. 


Her har vi to av mine absolutt favoritt øyenskygger, det er Expensive pink fra MAC til venstre og Mugshot i Naked 3 paletten min fra Urban Decay. Forskjellen på bruken av fix plusen vises mye bedre på Expensive pink enn det gjør på Mugshot i dette bildet, og det er nok fordi Mugshot er enda bedre pigmentert uten bruk av fix plus enn det Expensive pink er.  


Fix plus er brukt på swatchen til høyre. Øyenskyggen her blir mye dypere, varmere og mørkere og de glitrende partiklene i øyenskyggen kommer tydeligere frem. Det synes kanskje ikke så godt på dette bildet men det vises veldig godt med egne øyne.


Fix plus er også brukt på swatchen til høyre her også. Her blir også produktet mye varmere, mørkere og dypere. Når øyenskyggen blir tørr igjen etter bruket av fix plus er den fortsatt mer pigmentert!

Produktet gjør generelt at øyenskyggen blir mer pigmentert som sagt, og mer fyldig og den "popper" mye mer på øyelokket enn om man ikke bruker fix plus. Man tar bare en kost, tar på øyenskygge med den og deretter sprayer på litt med fix plus. Ved å bruke fix plus på øyenskyggene merker jeg også at øyenskyggen sitter mye lengre på enn om man ikke bruker den, noe som er et stort pluss! Produktet har en veldig ren, lett og frisk lukt til seg, men ikke altfor sterkt som en type parfyme så man får en lukt på seg, noe som er veldig greit.

Noe jeg også liker å bruke dette produktet til et lyse, glitrende øyenskygger for å legge på midten av øyelokket som får øyenskyggelooken til å poppe enda mer!

Vil også nevne at forskjellen vises mye tydeligere på øyelokket enn det den gjør på armen som jeg har gjort over, men grunnen til at jeg gjorde det slik er fordi jeg allerede hadde på meg øyenskygge den dagen bildene ble tatt.Varigheten på produktet varierer jo på hvor mye man bruker fra dag til dag. Jeg er en person som bruker dette produktet fra morgen til kveld når jeg bruker sminke, og for meg varer en hel flaske et halvt år. Kjøpte min første flaske i juni 2015 og varte helt til midten av januar 2016. Et veldig drygt og bra produkt til en ikke så altfor dyr penge, og uansett er den absolutt verdt de pengene man bruker på den! Man får tak i den både på nett og i butikker. Den billigste prisen jeg har funnet på den er 165 kroner på Douglas.no og Kicks.no. På begge nettsidene får man dette produktet for 165 kroner, noe som er en utrolig bra pris for et utrolig godt produkt! Tror den også koster 165 kroner i butikk, men er litt usikker på dette siden jeg aldri har kjøpt den i butikk tidligere.

Nb! Jeg vet ikke hvordan dette produktet funker på oljete hud, men det går an å sjekke etter reviews på denne på YouTube med folk som har mer oljete hud. Men jeg vil tro at den uansett funker like greit på øyenskygger for de med oljete hud som den gjør for de med normal og tørr hud.

Guro Øvergård

Guro, 19, Trysil/Moelv

Følg meg

legg til som venn

Kategorier

 • Anbefalinger
 • Blogg
 • Fotografering
 • Konserter
 • Om meg
 • Ønsker
 • Arkiv

 • Februar 2016
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits