#1 Innkjøp

Er en del ting jeg har på lista som jeg skal få kjøpt inn igjen nå som jeg har rydda ut av skapet mitt noe skikkelig, og det aller meste er en del basic klær jeg har mangel på. Spesielt topper og t-skjorter og slik, siden de jeg har eid tidligere har det vært trykk av masse slag på, som jeg har kvitta meg med. Når jeg handler klær nå er jeg veldig bevisst på at det skal være i farger jeg trives og føler meg komfortabel i, og at det er plagg jeg faktisk trenger og som jeg kan slite på til de ikke er noe å holde på noe mer. Bik Bok er en av de butikkene jeg ofte er på for å finne slike basic klær, for de har så mye i forskjellige stoff og mønstre! Handler som regel på Bik Bok når det er salg, siden det kan være litt i overkant for dyrt for min lommebok ellers.


Disse to toppene fikk jeg for 49,- per stykk, og jeg synes begge to er utrolig fine og veldig basic som kan bli satt sammen med det aller meste. Begge er kjøpt på Bik Bok.


Denne t-skjorta kjøpte jeg på Cubus for 99,- tror jeg det var, noe som var full pris. Jeg har blitt veldig glad i striper igjen, og denne er også i de fargene som jeg bruker aller mest og den går også til det meste jeg har i klesskapet mitt akkurat nå.

Jeg er jo også utrolig glad i sminke, men har også blitt mye mer bevisst her på hva jeg trenger og jeg prøver også å kjøpe av billigere merker som er gode. Jeg er jo utrolig glad i MAC og Urban Decay også, men derifra bruker jeg som regel bare leppestifter og hudprodukter, siden de er dødsgode og jeg ikke er på utkikk etter å prøve noe nytt da jeg er så fornøyd med de produktene jeg bruker derifra, så jeg gidder rett og slett ikke å kjøpe inn og prøve noe nytt fra andre merker på den fronten. Derimot når det kommer til øyenskygger skal jeg nå prøve å kjøpe paletter istedet for å kjøpe enkelt øyenskygger og dyre paletter. Palettet nedenfor er fra Zoeva, og det er et utrolig billig og et utrolig bra merke. Jeg kjøpte mitt fra Douglas, og det finnes også flere paletter fra Zoeva der inne om dere vil sjekke de ut.

Palettet jeg kjøpte heter "En Taupe" og kostet meg bare 179,- for ti utrolig bra øyenskygger! De er så utrolig pigmenterte og konsistensen er litt mer på den kremete siden og de er utrolig lette å blende sammen med andre øyenskygger. Jeg har bare prøvd dette palettet fra Zoeva så langt, men jeg tror nok resten også er like gode, så jeg kan si jeg anbefaler palettene på det varmeste!


Det er et palett med veldig mye taupe og naturlige farger som kan brukes til så mangt. Det er også øyenskygger jeg aldri har eid tidligere, og jeg var virkelig i mangel på de hvite og sølv øyenskyggene som er i det, pluss en del av de mørkere fargene. Så for meg var det virkelig verdt det!


Favorittene så langt er helt klart Spun Pearl som er en glitrende sølvfarge, Exquisite som er en matt lilla/burgunder aktig farge, Stich by Stich som kan brukes for å lysne brynsbenet og kroken i øyet og Gallery som funker utrolig bra som en farge i globalen på øyet og som en overgangsfarge til de andre fargene i palettet.

Det er så greit å ha så mange slike farger i ett palett som også ikke tar så mye plass, og etter jeg fikk det er det bare det palettet jeg bruker omtrent, for det går an å lage så utrolig mye forskjellig med dette palettet! Anbefales, anbefales! Jeg kjøpte også dette palettet først siden jeg er mest glad i kalde toner når det kommer til øyenskygger, men jeg skal helt klart kjøpe et til et så fort jeg får lønn igjen.

EDIT: Jeg ser nå at palettene har gått opp 9,-, men hallo, det er fortsatt så utrolig verdt det! Synes virkelig dette palettet er mye bedre enn Urban Decay sine Naked paletter som er dobbelt så dyre og MAC sine ++.

Guro Øvergård

Guro, 19, Trysil/Moelv

Følg meg

legg til som venn

Kategorier

 • Anbefalinger
 • Blogg
 • Fotografering
 • Innkjøp
 • Inspirasjon
 • Konserter
 • Musikk
 • Om meg
 • Sminke/Skjønnhet etc
 • Ønsker
 • Arkiv

 • Februar 2016
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits