Kvelertak!

Jeg dro meg ut av min sykeseng i går og kom meg på Kvelertak, selv om jeg var veldig skeptisk med tanke på formen, men det gikk veldig greit! Og jeg angrer ikke et sekund i det hele tatt, selv om konserten bare varte i en time så var det en så utrolig opplevelse og en utrolig bra konsert. Jeg er veldig glad for at jeg fikk med meg denne gratis konserten, jeg vet at de spiller i Oslo i november, men det blir litt for lenge å vente for min del så jeg er glad for at jeg fikk sett de i går! Denne gangen tok jeg ikke så utrolig mye bilder siden jeg nøt hvert sekund av det og plutselig var konserten ferdig, heh.


Dette var typ det beste og eneste bildet jeg fikk. Jammen fikk jeg nesten stå fremst også, det er jeg fornøyd med!

Har lagt merke til at om man er kort av vekst så har folk så mye mer forståelse for deg om du vil komme lengre frem, så jeg fikk presset meg frem i går og folk sa ingenting på det, og jeg ble tilbudt plass foran noen folk nesten helt fremst også. Snille mennesker! Eneste gangen jeg aldri har fått "lov" til å komme lengre frem på grunn av høyden min var på Motörhead konserten i desember hvor Oslo Spektrum var helt proppa, men da tok jeg heller og krøp mellom beina på folk slik at jeg kom meg til en veldig fin plass nesten fremst. Så om du er kort, bruk det til din egen nytte på konserter - det funker utrolig fett! Siden jeg fikk stått nesten fremst i går og vokalisten kom frem til publikum fikk jeg også sunget noen setninger i mikrofonen, lurer på hvordan det hørtes ut, for jeg er ikke så veldig flink til å synge kan man vel si, høhø. Gøy var det uansett!
 

Første dag på Lillehammer: Check!

Dro inn til Lillehammer i dag og dekket mine første arrangementer på Ungdoms OL, og det var en utrolig fin start! På planen sto det at jeg skulle dekke hele fire(!!) konserter, og det var Josef Bamba, Brother Savannah, The Main Level og Morgan Sulele og Innertier. Morgan Sulele og Innertier er ikke akkurat innenfor den sjangeren jeg til daglig hører på, men fy, det var virkelig morsomt å kunne få oppleve disse konsertene og å få kunne ha på seg pressebånd og løpe rundt å ta bilder som jeg ville!

Alle artistene jeg dekket i dag leverte utrolig bra, og jeg er så blid over å kunne få dekket noen av Norges godt kjente artister som er Morgan Sulele og Innertier. The Main Level var vel det aller største for de fleste, jeg har aldri hørt om de men de er en haug med super flinke gutter som sjarmerte omtrent alle i senk. Brother Savannah derimot består av to brødre som hadde med seg en slektning og en venn på bass og trommer, og de leverte en utrolig bra konsert, og folkens, hjelp de med å følge de på Facebook og hør på musikken deres! Utrolig unikt og super bra, og jeg ble veldig imponert over musikken deres og deres prestasjon. Løp og sjekk ut! Josef Bamba holdt en liten DJ konsert i Iglooen i parken i Lillehammer, og jeg synes det han gjorde også var utrolig bra og unikt. Det at det også ble holdt inne i en Igloo var veldig spesielt og en artig opplevelse for min del, aldri vært med på noe lignende før.

Etter jeg kom hjem ifra Lillehammer i dag har jeg egentlig bare sittet og redigert bildene jeg har tatt og levert dem inn og spilt litt Skyrim. I morgen starter jeg ikke på jobb før klokken 16 og skal jobbe litt utover kveldingen. Jeg gjør ikke noe annet enn å smile fra øre til øre om dagen, er utrolig gøy å kunne oppleve Ungdoms OL og kunne dekke det som fotograf og alt Ungdoms OL inneholder generelt!
Josef Bamba
Brother Savannah


Innertier og Morgan Sulele


The Main Level

Neste gang jeg skal dekke en konsert skal jeg helt klart prøve å komme meg inn helt foran gjerdet for å kunne ta flere close-up bilder, tenkte ikke på det i det hele tatt før venninna mi kom ut derifra i dag og hadde fått noen utrolig gode bilder! Vi var tre fotografer som skulle spre oss over hele lokalet så jeg prøvde å få frem så mange vinkler som mulig fra der publikum sto, men som jeg sa over skal jeg helt klart prøve meg på hvordan det er å ta bilder innenfor gjerdet foran om jeg skal dekke noen lignende arrangementer senere i uka.

Nå er klokka veldig mye så jeg tenker jeg skal finne senga fort som fy og lade opp til en ny dag i morgen.

Oslo og The Dogs @ John Dee

I helgen dro jeg, Line og Ragnhild til Oslo for å være der fra fredag til søndag, og i sittende stund har jeg sånn ca. nettopp kommet tilbake til skolen fra en veldig fin helg der! Vi dro i hovedsak fordi vi skulle på konsert med The Dogs og For the love of Ivy på lørdag. Siden vi kom hjem til Line ganske seint på fredag ble det til at vi kjøpte sushi og drakk litt øl på fredagskvelden før jeg sluknet ganske fort siden jeg var helt skutt etter uka. På lørdag dro vi ned til byen bare for å titte litt, og jeg måtte selvfølgelig innom både Mac, Victorias Secret og KICKS på Oslo City for å se på sminke og body mists. Jeg er utrolig glad i sminke spesielt og det går vel ikke en eneste dag uten at jeg sjekker om det har kommet noen nyheter fra forskjellige sminkemerker. Lommeboka strakk ikke til når det kom til sminke i det hele tatt, men det er så utrolig mye fint jeg virkelig ønsker meg og som jeg håper på å få tak i i fremtiden, og spesielt forelsket er jeg i Urban Decay sine øyenskyggepaletter, og Mac sine leppestifter, så man kan vel si jeg siklet til de grader når jeg så disse på Mac og KICKS på lørdagen. Jeg endte til slutt opp med en topp fra H&M som var på salg, og ikke noe sminke eller noen andre skjønnhetsprodukter, haha.

På kvelden på lørdag starta vi med å drikke litt før vi tok veien til Oslo sentrum og John Dee for å se The Dogs og For the love of Ivy! Jeg tror jeg aldri har hatt en lignende konsertopplevelse før, både oppvarmingsbandet og The Dogs leverte fra start til slutt og det var så utrolig gøy! Synd tiden gikk altfor fort selv om de spilte i 1 1/2 time, men det tyder bare på at jeg hadde det utrolig artig! Kristoffer Schau er en helt fantastisk person, han er så utrolig flink på det han gjør og han gir virkelig ALT! Utrolig artig å kunne oppleve det fantastiske bandet med gode venninner, hoho!

Bildene under er tatt med Iphone siden jeg ikke tok med meg speilrefleksen nedover, altfor mye å bære på og ville ikke ta med det ned til byen eller til konserten. Er vel heller ikke lov å ta med speilrefleks inn på konsertlokaler uansett.
For the love of Ivy!


Synes det var sjukt artig og spesielt at trommisen sto der med en maske og bare i boxeren, det var et utrolig bra sceneshow de gjorde og jeg synes de var utrolig bra til tross for at det var veldig, veldig spesielt! Utrolig dyktige musikere! 


Ragnhild og rumpa til vokalisten i For the love of Ivy! Sååååå blid!


Så var det tid for The Dogs, og jeg la merke til at 99% av bildene mine besto av Kristoffer Schau, og jeg tror nok grunnen er fordi jeg absolutt digger han. Selvfølgelig er resten av bandet helt fantastiske, men det er noe med Schau altså, hoho!


Åjada, jeg fikk tatt på Kristoffer Schau et x antall ganger, og det er jeg svært fornøyd med!
Et liiite bilde til slutt av meg, Line og Ragnhild og den flotte photobomberen bak hodet til Ragnhild, haha! Koselig at han ville "smile" med oss på bildet, altså.

Hadde alt i alt en veldig fin helg, og en veldig fin start på praksisukene som står fremfor meg nå, skal nemlig jobbe som fotograf på Ungdoms OL på Lillehammer de to neste ukene, noe som blir veldig spennende! Kjente at jeg trengte en positiv start på en helt sikkert fantastisk praksisperiode som også kommer til å bli stappa med mange oppdrag, lange, bra og selvfølgelig tunge dager. På toget tilbake til Moelv i dag var jeg helt skutt, og har slitt litt med forkjølelse den siste tiden så jeg frøs veldig mye, så håper på å ikke dra på meg mer forkjølelse igjen, hadde passa utrolig dårlig med tanke på at jeg for det meste kommer til å være ute i det kalde været de neste to ukene.

Guro Øvergård

Guro, 19, Trysil/Moelv

Følg meg

legg til som venn

Kategorier

 • Anbefalinger
 • Blogg
 • Fotografering
 • Konserter
 • Musikk
 • Om meg
 • Sminke/Skjønnhet etc
 • Ønsker
 • Arkiv

 • Februar 2016
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits