Ønsker fra Bik Bok!

Bik Bok har så utrolig mye fint inne nå om dagen, og jeg klarer ikke å unngå å sjekke ut nyhetene deres titt og ofte. Har plukket ut fem plagg som jeg gjerne ville likt å hatt i klesskapet min fort som bare det, men når pengene ikke strekker til får det holde med å bare sitte å sikle over de foran dataskjermen.


1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER
Ønsker fra MAC!

Sitter her nå og titter innom diverse nettbutikker etter sminke, hver gang jeg får lønn finner jeg meg selv i å unne meg litt sminke, klær eller noen andre saker. Siden jeg driver å sparer til tur til Thailand i april og frisørskolen jeg skal begynne på i januar 2017 har jeg bestemt meg for å ikke ha et større forbruk enn 500-800 kroner på meg selv i måneden, og det er en stor forskjell fra det forbruket jeg har hatt tidligere. Selv om jeg skal spare er jeg slik at jeg må kjøpe meg en ting nå og da for å unne meg noe fint, fordi sminke-, hår- og skjønnhetsprodukter generelt gjør meg veldig glad da jeg brenner veldig for dette! Og... dessverre får jeg aldri nok av dette. 

Så nå har jeg sjekket ut hva jeg ønsker meg aller mest fra mitt aller største favorittmerke MAC, og det er en del saker og ting der som jeg så gjerne vil ha, men som får vente til jeg får lønn igjen neste måned siden jeg allerede har bestilt meg en ny, fin sak fra Douglas som kommer i posten om noen dager, og jeg poster jo selvfølgelig her når den fine, fine saken kommer i posten, hoho! 

Har laget en liten kollasj av hva jeg ønsker meg aller mest fra MAC under her, og jeg legger til både link og navn på produktene om dere også vil sjekke de ut! Jeg legger til link til Douglas da jeg liker denne siden mye bedre enn KICKS sin. Alt er linket til Douglas utenom Strobe creamen, som jeg bare finner på KICKS. Og psst, produktene på Douglas er noen kroner billigere - og har gratis frakt over 600 kr slik som KICKS har!


1. "DIVA" LEPPESTIFT - HER / 2. STROBE CREAM - HER / 3. "KINDA SEXY" LEPPESTIFT - HER / 4. PREP + PRIME HIGHLIGHTER "RADIANT ROSE" - HER / 5. MAC PIGMENT "ROSE" - HER 6. MINERALIZE SKINFINISH NATURAL "LIGHT" - HER / 7. MINERALIZE BLUSH "NEW ROMANCE" - HER / 8. MINERALIZE SKINFINISH "LIGHTSCAPADE" - HER

Guro Øvergård

Guro, 19, Trysil/Moelv

Følg meg

legg til som venn

Kategorier

 • Anbefalinger
 • Blogg
 • Fotografering
 • Konserter
 • Om meg
 • Ønsker
 • Arkiv

 • Februar 2016
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits