Onsdagens sminke
Øyenbryn: Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade i fargen Ebony Eyeliner: H&M Mascara: Isadora big bold mascara Øyenskygger: Kombinert forskjellige farger fra Zoeva En Taupe palettet og Naked 3 palettet til Urban Decay

Hoho, ser at hverken brynene eller mascaraen er noe særlig på bildet, men for å forklare det så var jeg mildt sagt på farten så måtte kaste på meg fort som bare det. Jeg kommer til å skrive mer om Zoeva En Taupe palettet i et annet innlegg, det er nemlig mitt nyeste innkjøp på sminkefronten og jeg er super fornøyd! Jeg må også nappe brynene mine ser jeg nå, heh...

I kveld venter Kvelertak på meg om jeg føler meg frisk nok. Så heldig som jeg er så er alle konsertene som arrangeres på Ungdoms OL gratis. Så om folk har muligheten, løp og skaff dere armbånd for å se Kvelertak på Bruket i Lillehammer i kveld! Det er ikke gratis bare for oss frivillige, det er gratis for absolutt alle! 
 

Victorias Secret body mists

Er det noe jeg tar meg selv i å gjøre ofte er det å kjøpe Victorias Secret body mists. Det finnes så utrolig mange av dem, og alle har en egen spesiell lukt - og jeg liker omtrentlig alle jeg har vært borti til nå. Jeg prøver å ta meg selv i nakkeskinnet iblant og ikke kjøpe alle jeg synes er gode, for da hadde det gått altfor mange penger og jeg hadde hatt en altfor stor samling som jeg ikke har plass til. Derfor når jeg velger å kjøpe en lukt så kjøper jeg de jeg absolutt, absolutt synes er de beste. Jeg har per nå seks body mists som jeg bytter på å bruke, og jeg liker alle utrolig godt!

Jeg er ingen parfyme person, da jeg synes parfyme gir en altfor sterk lukt som gjerne sitter på klæra i mange dager, og da kan jeg fort gå lei har jeg funnet ut. Disse body mistene kan man ta rett på kroppen, på klærne osv. uten at de sitter der helt til du skal vaske klærne dine eller gå og legge deg. På grunn av dette blir man jo også nødt til å spraye på litt ekstra utover dagen, men det synes jeg bare er digg siden de alle har en utrolig forfriskende lukt og jeg føler meg veldig fresh etter å ha tatt på noen sprayer av dem.


Aqua Kiss, Sun Blissed, Passion Struck, Pure Daydream, Mango Temptation og Pure Seduction er det jeg eier så langt.

Mine favoritter av de jeg eier er Mango Temptation og Pure Daydream, det er de jeg bruker aller mest og er de jeg tar tak i om jeg har dårlig tid. På meg går de aldri feil, og begge har en god, frisk, søt og lett lukt til seg.  Jeg må også nevne at Pure Seduction og en slags kokosnøtt body cream er en utrolig god match, men på en daglig basis synes jeg Pure Seduction kan bli litt for tung så den bruker jeg kun når jeg skal ut og gjøre noe på kveldstid. Samme gjelder Passion Struck for den saks skyld, og det er nok den nærmeste jeg har som ligner mest på en parfyme, men det er en såpass godt "parfyme" lignende lukt så jeg kan godt gå for den både dag og kveld. Sun Blissed brukte jeg veldig mye i løpet av sommeren i fjor da den har en veldig sommerlig lukt og den er veldig frisk. Aqua Kiss kjøpte jeg nå i januar, men jeg vedder på at på samme linje som Sun Blissed at jeg kommer til å bruke den ganske ofte på sommeren, for den er VIRKELIG utrolig frisk av seg.

Legger merke til at ordet frisk går igjen veldig ofte i det innlegget her, men det er vel fordi de fleste body mistene jeg eier er friske eller søte, fordi det er den type lukt jeg liker aller best. Jeg har en liste på fremtidige body mists jeg ønsker meg/som jeg skal kjøpe, og den jeg ønsker meg aller mest akkurat nå er Vanilla Lace, da jeg ikke har noen produkter som lukter noe særlig vanilje og jeg er utrolig glad i vaniljelukten. 

Eier du noen Victorias Secret body mists?
Isåfall, hvilken er din favoritt?

Guro Øvergård

Guro, 19, Trysil/Moelv

Følg meg

legg til som venn

Kategorier

 • Anbefalinger
 • Blogg
 • Fotografering
 • Inspirasjon
 • Konserter
 • Musikk
 • Om meg
 • Sminke/Skjønnhet etc
 • Ønsker
 • Arkiv

 • Februar 2016
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits